Dodano: 2010-02-24 17:43
OO nowy kolega widze..milo bo mamy nadwyzke kobit :)) Nie wszyscy sie szykuja niektorzy nie wiedza czy finasowo wyrobia
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-02-24 19:30
| bastet666 napisał(a): |
OO nowy kolega widze..milo bo mamy nadwyzke kobit :)) Nie wszyscy sie szykuja niektorzy nie wiedza czy finasowo wyrobia![]() |
Nooo kolejny chłopaczyna do rozpicia?
Bastet droga jak i ja wyrobię finansowo to się pojawię a jak nie to trudno. Ze mną czy beze mnie zabawa i tak będzie przednia.
Dodano: 2010-02-24 21:02
Zlot DP w Poznaniu będzie najbliższym wydarzeniem na którym będzie można się spotkać :)
BTW Sumo coś mi na FAPie o spaghetti wspominał... Sumo pamięta??
:)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-02-24 21:50
Tobie Droga Raven o spaghetti, mnie jeszcze wisi medal ;d
Dodano: 2010-02-24 22:14
Może i nie pamięta, ale za to my pamiętamy 
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dark Planet Dodano: 2010-02-24 23:50
Nie pamięta ale dzięki za przypomnienie 
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2010-02-25 00:26
Ej, a jakby tak się spotkać przy okazji koncertu Fading Colours w Liverpoolu?
Bilety w przedsprzedaży 20zł, w dniu koncertu (ten poniedziałek) 25zł.
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2010-02-25 09:55
| Mandraghora napisał(a): |
Ej, a jakby tak się spotkać przy okazji koncertu Fading Colours w Liverpoolu? Bilety w przedsprzedaży 20zł, w dniu koncertu (ten poniedziałek) 25zł. |
Też się na to wybieram więc miło będzie spotkać więcej znajomych mordeczek :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2010-02-25 11:44
Ja odpadam niestety
po pierwsze kasa
po drugie nie przepadam za Fading Colours
Więc do zobaczenia kiedy indziej :)
Dodano: 2010-02-25 12:44
| ravenheart99 napisał(a): |
| Ja odpadam niestety |
Bóóó szkoda
| KostucH napisał(a): |
| Też się na to wybieram więc miło będzie spotkać więcej znajomych mordeczek :) |
To jak, wybiera się ktoś jeszcze?
Bo nie wiem, czy mam lecieć po bilet
Dodano: 2010-02-25 15:58
Ja tam się nie zastanawiałem czy ktoś idzie bo lubię Fading Colours więc oni są dla mnie priorytetem :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2010-02-25 17:37
Też lubię, ale aż taką fanką, żeby siedzieć samotnie pod ścianą na koncercie, niestety, nie jestem 
BroWro Dodano: 2010-02-25 17:40
No to jest Was dwoje :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2010-02-25 22:18
Zdjęcia z FAPu już są :)
Dodano: 2010-02-26 12:51
daleko mi do dm wiec na zlot sie nie wybieram.pewnie zalicze z-lot gdzies w kanpie w ten weekend.gdzie jeszcze nie wiem ale strefa jest bardzo prawdopodobna.jak ktos reflektuje to knajpa jest otwarta:)
ps nie tak latwo mnie rozpic...a moze juz za pozno
odi profanum vulgus gdy cały świat padnie...z nowotworem nikt nie chce mieć nic wspólnego
Dodano: 2010-02-26 13:44
Heh a jednak temat zostal rzucony,strefa pan powiada a to ciekawe bo swego czasu bywalam tam czesto a pana szanownego nie kojarze :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-02-26 13:50
| ravenheart99 napisał(a): |
| Zdjęcia z FAPu już są :) |
a gdzie są?
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2010-02-26 15:40
NA oficjalnej stronie FAP'u tudziez na megaparty.pl
Dodano: 2010-02-27 19:08
czesto tam nie bywam ale after party z Iwona i reszta luda nam juz za soba:)zajebista impreza byla:)
pewnie cala ekipa na zlot dm sie wybiera wiec do bro-wro trzeba bedzie mi czekac...cierpliwy jestem a czas to pojecie wzgledne
odi profanum vulgus gdy cały świat padnie...z nowotworem nikt nie chce mieć nic wspólnego
Dodano: 2010-02-28 23:32
| minawi napisał(a): |
| [quote:75929f52a8="ravenheart99"]Zdjęcia z FAPu już są :) |
a gdzie są?
[/quote:75929f52a8]
Tak jak Bastet już napisała na stronie FAPu, sorki że wcześniej nie odpisałam ale poza zasięgiem internetu byłam
Dodano: 2010-03-07 19:04
Hmmm coś nam temat padł a do DP Night tylko tydzień
BTW szedłby ktoś na "Alicję w krainie czarów" w tym tygodniu?
PS. Muszę pisać nowego posta bo coś zedytować poprzedniego nie mogę więc proszę mnie tu nie upominać z łaski swojej
Dodano: 2010-03-15 16:40
temat zaczyna cuchnać i idzie w z regionalnego w odstawkę z zakazem wjazdu. celem jego nie był toczący się od 100 stron chat o dupie marynie. takie gadki jak tutaj wyprawiacie można spokojnie przeprowadzać grupowo bądź indywidualnie na gg lub innym komunikatorze, ewentualnie w śmietniku.
tam też ląduje
pozdro wszystkim yo 
Dodano: 2010-03-16 21:11
KE????
Dodano: 2010-03-17 11:55
| bastet666 napisał(a): |
| KE???? |
To jest chyba wyładowanie swoich frustracji tudzież innych emocji.